Köy Muhtarları Derneği Hacı Koca öncülüğünde gerçekleştirilen ve bazı il genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette muhtarlar AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’a yeni görevlerinde başarı dilediler
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti iktidarında köylerin alt yapı sorunlarının çözüme kavuşmaya başladığını belirterek, köylerin her geçen gün modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.
Çorum’u bir bütün olarak gördüklerini dile getiren Bekiroğlu, “Çorum ülke genelinde en çok köyü bulunan iller arasında. Köylerin dağınık olması ve coğrafi koşullar nedeniyle zaman zaman hizmetlerde problem yaşanabiliyor. Amacımız tüm köylere hizmet götürmek. Şehir merkezinde ne varsa köylerimizde de onun olmasını istiyoruz. Bunun içinde muhtarlarımız ve il genel meclisi üyelerimizle birlikte el ele vererek çalışma yapıyoruz” dedi.
AK Parti milletin kurduğunu, tabelalarını da milletin astığını dile getiren Bekiroğlu, millete hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu vurguladı.
Köylerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getiren Bekiroğlu, köylerde öncelikli olarak elzem arz eden sorunların üzerine eğileceklerini belirtti.

KÖYLERİN RÖNTGENİNİ ÇEKEREK SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ
AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ise, ziyarette her muhtardan köylerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri raporlayarak kendilerine iletmelerini istedi.
Bu sayede tüm köylerin röntgeninin çekileceğini dile getiren Anaç, sorunlara da daha hızlı ve etkin çözüm üretileceğinin altını çizdi. Anaç, ayrıca önümüzdeki günlerde yapacağı köy ziyaretleri hem vatandaşlarla bir araya geleceğini hem de sorunları yerinde inceleyeceğini ifade etti.
İl Özel İdaresi’nin ek bütçe oluşturmak için çalışma yaptığını anlatan Anaç, bu çalışma gerçekleştiğinde ortaya çıkacak olan 20 milyon TL’lik ek bütçenin de köylerin sorunlarının çözümünde harcanacağını açıkladı.
Anaç, toplumun tüm kesimleriyle el birliğiyle Çorum’a hizmet edeceklerini sözlerine ekledi.
İl Genel Meclis üyesi Nurettin Karaca da, köylerin öncelikli ihtiyaçlarının karşılanacağını ifade ederek, “Her köyümüzün hizmet alması için koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarda bizden desteklerini esirgemeyen il ve merkez ilçe başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.
Editör: TE Bilisim