Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, ilçe merkezindeki mahallelerin muhtarları ile bir araya geldiği toplantıda genel asayiş ve güvenlik toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Emniyet Müdürü Vurgun ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda İlçe Emniyet Müdürü Vurgun tarafından mahalle muhtarlarına ilçe asayişi hakkında genel bir bilgi verilirken, emniyet olarak da bazı konularda muhtarlardan yardım beklendiğinin altını çizdi.

Okulların çevrelerinin polisler tarafından devamlı kontrol edildiğine değinen Bahadır Vurgun, çocuklara sigara ya da uyuşturucu madde satan kişilerin olup olmadığının Narkotimler tarafından denetlendiğini ve ekiplerin bu konudaki çalışmalarına sıkı şekilde devam ettiklerini belirtti.

Okul önleri ve çevresinde abartılı egzozla gezerek toplumu rahatsız eden motosiklet sürücüleri ile mücadelenin devam ettiğini kaydeden Vurgun, “Çocuklarımızı her türlü tehlikeden uzaklaştırmak ve tüm tehlikelerden korumak için kötü niyetli, toplumun huzurunu kaçırmaya çalışan şahısları okulların çevresinden uzak tutmak için çalışmalarımız titizlikle devam ediyor.

Ayrıca bazı insanların sevinçlerini silah atarak göstermek gibi garip bir adetleri var. Bunun yanlış ve tehlikeli bir davranış olduğunu hep beraber anlatmamız gerekiyor. Bilhassa düğünlerle asker uğurlamalarında silah kullanımının önüne geçilmesi için çok önemli ve titiz çalışmalar yapıyoruz. Muhtarlarımızdan, mahallelerinde bu yönde bir çaba göstermelerini istiyoruz. Bu konu ile ilgili broşürler dağıtıyoruz, pankartlar asıyoruz. Bu konuda muhtarlarımızdan yardım bekliyoruz, bize destek olacaklarına inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Muhtarlarda toplantının devamında söz alarak fikirlerini, talepleri ve sorunlarını dile getirdiler. Yapılan toplantının çok faydalı olduğunu belirten muhtarlar ayrı ayrı Emniyet Müdürü Vurgun'a teşekkür ettiler.

(Mustafa ULUSOY)

Editör: TE Bilisim