İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı programlar gün boyu devam etti.

Heyet önce İlçe Kaymakamlığında Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğini ziyaret etti.

Heyet daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret edip sohbet ettikten sonra pazar yerinde  vatandaşlarla ve esnafla buluştu .

MHP İlçe Başkanlığını da ziyaret eden MHP İl Başkanı Aras, Osmancıklıların her zaman kutlu değerlere sahip çıkacak yürekliliği gösterdiğini ifade ederek, “Osmancıklılar, Türkiye’nin onurunu yere düşürmediler. Bundan sonra aynısını yapacaklardır. Türkiye’nin kurtuluşu için yeni bir seferberlik ve mücadele ruhu tecelli etmelidir. Kötü giden talihe dur demenin zamanı gelmiştir. Türkiye, şu anda çok vahşi tehdit kuşağındadır. Türkiye’yi hedef alan mihraklar kuyumuzu kazmak için sıradadır. Hançeri saplamak için kuyruktadır. Emin olunuz, başımızı kaldırıp etrafa bakarsak hainleri göreceğiz. Sesimizi yükseltip tepkimizi gösterirsek kaçtıklarını izleyeceğiz. İrademizi ifşa edip direnişimizi güçlendirirsek Türkiye düşmanlarının sindiklerine tanık olacağız.

Bizim, zalimlerin karşısında saf saf dizilip etten duvar örmemiz şarttır. Artık bekamız risk altındadır. Yüreklerimiz toplu vurmalıdır. Bunu görmek, bu tehdidi bilmek lazımdır. Güvenliğimiz yoğunlaşan tehditlerin doğrudan hedefindedir. Türkiye’nin varlığı için hep beraber evette buluşacağız” dedi.

(Çorum Haber)

Editör: TE Bilisim