Şenlikte türkülerin hanımefendisi olarak adlandırılan Havvanur sahne alacak.
Çalyayla Köyü Muhtarı Yüksel Güreli, Çalyayla Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necmettin Uzun ve Derneğin Ankara Merkez Başkanı Muharrem Şeker’in organizasyonunda düzenlenecek olan şenliğin ana sponsorluğunu ise Al-Ka İnşaat, Dizmanlar Tarım, Halis Durkaya, Özsaraç Kuyumculuk ve Özkar Hafriyat üstlendi.
Muhtarlık ve dernek işbirliği ile güzel bir organizasyon yaptıklarını ifade eden Dernek Başkanı Necmettin Uzun, şenlikte türkülerin hanımefendisi olarak adlandırılan Havvanur’un sahne alacağını ayrıca şenlikte yerel sanatçıların yanı sıra kına töreni de yapılacağını dile getirdi.
Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin sunumuyla yapılacak olan şenliğe her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça büyük bir katılım beklediklerini kaydeden Necmettin Uzun, şenliğe katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkür etti.
Şenliğe tüm Çorumluları davet eden Uzun, ayrıca 26 Temmuz Pazar günü şenliğe katılmak isteyenler için Yavruturna Mahallesi Muhtarlığı önünden 08.00 – 11.00 saatleri arası otobüs kaldırılacağını da sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim