Gönül Elçileri Projesi kapsamında Çorum Valiliği koordinesinde Yıldız Park Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç, Vali Yardımcıları Dr. Ayhan Özkan, Turgay Gülenç, Coşkun Doğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yahya Çoban, daire amirleri ve koruyucu aileler katıldı.

İftar programında bir konuşma yapan İl Müdürü Yahya Çoban, çocukların sağlıklı bir toplum ve mutlu yarınlar için sahip olunan en değerli varlıklar olduğunu belirterek, bu kapsamda çocukların sıcak bir aile ortamına ihtiyaçlarının bulunduğunu söyledi.

Çorum’da Vali Necmeddin Kılıç’ın eşi Necmiye Kılıç önderliğinde koruyu aile programının tanıtılması noktasında 30’a yakın faaliyete imza atıldığını kaydeden Çoban, bu faaliyetler kapsamında korucuyu aile sayısının 53’den 63’e, hizmetlerden yararlanan çocuk sayısının ise 66’dan 80’e çıktığını dile getirdi.

Çoban, konuşmasını çocukların sıcak yuvalara kavuşmasında büyük özveri gösteren koruyucu ailelere ve Vali Necmeddin Kılıç ve eşi Necmiye Kılıç’a teşekkür ederek sonlandırdı.

Yetkililer ve ailelerin samimi bir ortamda sohbet ettiği yemekte çocuklar da çeşitli oyunlar oynayarak hoş vakit geçirdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim