Sosyal ve kültürel faaliyetleriyle ön plana çıkan ve örnek çalışmalara imza atan Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, Başkan Hikmet Yavuz'un öncülüğünde çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Hikmet Yavuz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gani Uysal, Ali Topcu, Abdullah Olcan ve Sadık Özçetin'den oluşan dernek yönetimi, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında köyde ve Çorum şehir merkezinde ikamet eden köyün büyüklerini ziyaret ederek hayır duası aldı.

Hastalığından dolayı tedavi gören yaşlıları da unutmayan dernek yönetimi, hem hal-hatır sordu, hem de onların gönlünü, hayır duasını aldı.

Dernek yönetimi; Şerife Kavuklu, Nezaket Şahin, İsmail Öngen, Hatice Kavuklu, Sabire - Sadık Başaran, Güldane - Ali Haydar Erdoğan, Ali Ayvaz ve kız kardeşi Gülüzar Özlü, Zarife Uysal, Keziban Leylek ve oğlu Ali Leylek, Mustafa Şahin, Fatma Topcu, Süleyman Leylek ve Yeter - İsmail Şahin'i evinde ziyaret ederek örnek bir çalışmaya imza attı.

Ziyaret edilen büyükler ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Dernek Başkanı Hikmet Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim