Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği yönetimi tarafından babalar için özel olarak düzenlenen etkinlikte mangal yakılarak, kadınlı-erkekli tüm köy halkının bir araya gelmesi sağlandı.
19 Haziran Pazar günü akşamı Babalar Günü anısına akşam yemeği düzenleyen dernek yönetimi, örnek bir dayanışma etkinliğine daha imza attı.
Dernek Başkanı Hikmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, babalar için mangal yakarak yemek hazırladı. Köy konağı önünde ve köy parkında hep birlikte yemek yiyen Körücekliler, hem güzel bir havada birlikte akşam yemeği yemenin, hem de sohbet etmenin keyfini yaşadı.
Daha önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınlara yönelik etkinlik düzenleyen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da çocukları unutmayarak şehir merkezinde ve köyde bulunan tüm çocukları bir araya getiren, Anneler Günü'nde de annelere özel bir piknik organize eden Dernek Başkanı Hikmet Yavuz ve yönetimi, Babalar Günü'nü de unutmadı.
Etkinliğe katılan tüm köy halkına teşekkür eden Yavuz, tüm babaların ve baba adaylarının gününü kutladı.
Yavuz, yemeklerin hazırlanmasında kendilerine yardımcı olan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ederek, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini kaydetti.
Başkan Yavuz, Temmuz ayının başında ise her yıl geleneksel olarak düzenledikleri köy şenliğini gerçekleştireceklerini duyurdu.
Babalar ise bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Dernek Başkanı Hikmet Yavuz ve yönetimine teşekkür ettiler.
Etkinliğin düzenlenmesinde Köy Muhtarı Yalçın Erdoğan da katkı sağladı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim