İzmir, İstanbul, Ankara gibi şehirlerin yanı sıra yurt dışında bulunan Körüceklilerin bir araya geldiği piknik, akşam geç saatlere kadar devam etti. Köy parkında düzenlenen pikniğe katılan yerel sanatçılar, katılımcılara zaman zaman duygulu, zaman zaman da coşkulu saatler yaşattı. Köylüler ve davetliler, güzel bir havada piknik yaparak bol bol sohbet ettiler.

Erdener Özçetin’in sunumunda gerçekleştirilen şenliğe Çorum’un sevilen sanatçısı Gözde Özsoy ile saz arkadaşları; Zeynel Demir, Fikret Özpolat ve Burak Özcenikli müzikleriyle renk kattı.

Körücek Köyü Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hikmet Yavuz ve yönetim kurulu üyelerinin organizesi ile düzenlenen etkinliğe Köy Muhtarı Yalçın Erdoğan da destek verdi.

Şenlik sırasında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hikmet Yavuz, amaçlarının köy halkı arasında birlik ve beraberliği sağlamak, dayanışmayı artırmak olduğunu belirterek, Körüceklileri bir arada bulmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu bir grup hainin kalkıştığı askeri darbe girişimini bir kez daha kınadıklarını ifade eden Hikmet Yavuz, demokrasi şehitlerini saygıyla andıklarını, olaylar sırasında gazi olanlara da Allah'tan şifa dilediklerini kaydetti. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulunan Yavuz, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin devam ettiği sürece hiçbir şer odağın etkili olamayacağının altını çizdi.

Köyde yaptıkları bazı hizmetler ve etkinlikler hakkında da bilgi paylaşımında bulunan Dernek Başkanı Yavuz, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Piknik havasında düzenlenen etkinlik sırasında katılımcılar, halay çekerek buluşmayı renklendirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim