Edremit’in yanı sıra Burhaniye’den de Çorumluların katıldığı gecede, yemekler yenip sohbetler edilirken, Çorumlu mahalli sanatçı Ali Erden’in söylediği birbirinden güzel türkülerle konukları coşturdu. Dansların edildiği, halayların çekildiği etkinlik, gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, Çorumlular eğlenceye doydu.
Burhaniye Jandarma Karakol Komutanı İsmail Aybaş’ın da katıldığı gecede gönüllerince eğlenen vatandaşlar, Körfez Çorumlular Platformu Başkanı İsmail Eker’e teşekkür ederken, toplantıların devam edeceği belirtildi. Gecede, müzik öğretmeni Nevin Ebcim de söylediği türkülerle geceye ayrı renk kattı.
Konuklara teşekkür eden Eker, "Bugün 70’inci toplantımızı yaptık. Müzikli toplantıda el birliğiyle eğlendik. Çorumluyuz, birbirimizden sorumluyuz diyoruz. Allah ömür verirse bu toplantılarımız devam edecek. Hemşehrilerimizin önerilerine açığız. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Toplantıya ilk defa katıldığını anlatan Burhaniyeli Alptekin Uysal da, "Uzun yıllardır Körfez'de yaşayan bir kişi olarak ilk defa katıldım. Çok mutlu oldum. Devamlı katılmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim