MÜSİAD Çorum Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’nda Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, kısa bir süre önce hayatını kaybeden Haşim Cıbır için oğlu Ömer Cıbır’a plaket vermişti. Plakette, “'Şubemizin kuruluşundan bugüne kadar kurucular kurulunda yer alarak samimi ve dostane duruşu ile gönlümüzü fetheden bu kubbede hoş bir seda bırakan Haşim Cıbır ağabeyimizi rahmet ve minnetle anıyoruz”' notu yer almıştı. Haşim Cıbır'ın hiçbir zaman unutulmayacağını ve yeri doldurulamayacağını ifade eden Köksal, Konak Yapı yönetim kurulu üyesi Ömer Cıbır'a da iş hayatında başarılar dilemişti.

Konak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cıbır, verilen plaketten dolayı memnuniyetini dile getirdi. “Babamın başarılarla dolu hayatında bizlere bıraktığı Konak Yapı'yı hayatı boyunca en güzel şekilde temsil edeceğim” diyen Cıbır, Konak Yapı’nın Çorum'un önde gelen lüks inşaatlarında imzasının olduğunu söyledi.

Cıbır, “Bu anlamda bize düşen görev babamın bırakmış olduğu Konak Yapı'yı daha ilerilere taşımak için özverili bir şekilde çalışarak bu başarıyı daha yukarılara taşımaktır.

Bu güzel kuruluşta Konak Yapı Yönetim Kurulu Başkanımız Haşim Cıbır'ı hatırlayarak verdikleri plaketle bizleri onurlandıran ağabeylerimize saygılarımızı sunuyoruz. Çorum MÜSİAD'da yer alan kıymetli ağabeylerimiz; başta Çorum MÜSİAD Şube Başkanı Mücahid Ahmed Köksal olmak üzere, Genç MÜSİAD Başkanımız Ahmet Burak Boyraz'a, Rumi Bekiroğlu'na, Yönetim Kurulu’na ve üyelerine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.  (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim