İşadamı Sait Kömürcü, babası merhum Ömer Kömürcü anısına yaptırılan Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu’ndaki çalışmaları da yakından takip ediyor.
Kömürcü, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir ile birlikte okul inşaatında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Milli Eğitim Müdürü Büyük, İşadamı Kömürcü ve Muhtar Özdemir ayrıca okulun eksikleri de yerinde görme imkânı buldular.
Sait Kömürcü, Kömürcü Ailesi olarak arsasını bağışladıkları okulda babasının adının yaşatılacak olmasının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Büyük ve Muhtar Özdemir’in isteği doğrultusunda Kömürcü, okulun mescid ve kütüphanesinin yapımını da üstlendi. Böylelikle, Ömer Kömürcü İmam Hatip Ortaokulu’nun mescid ve kütüphanesi Kömür Ailesi tarafından yaptırılacak.
Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, Ulukavak Mahallesi adına çok emeği bulunan Kömürcü Ailesinin son olarak İmam Hatip Ortaokulu yaptırdığını belirtti.
Hayırsever işadamı Sait Kömürcü’nün Ulukavak adına spordaki katkılarına eğitimi de eklediğini anlatan Muhtar Özdemir, “İşadamımız değerli büyüğümüz Sait Kömürcü, babası merhum Ömer Kömürcü’nün adını taşıyan İmam Hatip Okulunun eksiklerini gidermek, bakım ve onarımını gerçekleştirmek için de üzerine düşeni yapıyor. Gerek Ulukavak mahallesine, gerekse Ulukavakspor’a her zaman yardımlarını yapan, zor zamanlarda yanımızda bulunan Sayın Sait Kömürcü beye müteşekkir olduğumu belirtmek isterim. Ulukavak sakinleri adına kendilerine bir kez daha bu hayırlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.
Muhtar Özdemir, ayrıca eğitim-öğretime başlayacak olan Ömer Kömürcü İmam Hatip Okulları'nda kayıtların başladığını da sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim