AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, seçim çalışmalarına Laçin, Osmancık ve Dodurga ile devam etti.
Bağcı Laçin’de İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı. İlçede esnaf ziyaretleri yapan Bağcı, “Laçin köyden ilçeye dönüştürüldüğünde hiçbir yatırım yapılmamıştı, temiz bir ilçe konumuna biz getirdik” dedi.
Bağcı, Osmancık’ta da Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar, önceki İlçe Başkanı Av.Oğuzhan Kaya ve diğer yöneticilerle birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Osmancık yolunun ihale edildiği müjdesini veren Milletvekili Bağcı, Osmancık’ın yeni dönemde daha da gelişeceğini söyledi.
Dr.Cahit Bağcı, baba ocağı Dodurga’da ise, akşam saatlerinde kalabalık bir topluluğa hitap etti.
Çorum’a yapılan yatırımları ve sosyal devlet uygulamalarını anlatan Bağcı, çiftçi ve esnaf için hem krediye ulaşma yollarını kolaylaştırdıklarını, hem de sosyal güvenlikten yararlanma imkânı getirdiklerini vurgulayarak, “Ev kadınını da, evlenecek olanı da, dulu da, yaşlıyı da düşündük. Sanayiciyi de gözettik. Taşeronda çalışana da iş güvencesi getirdik” dedi.
Kömür madeninin 2001’de kapatıldığını,bugün “Milletvekilleri ne yaptı?” diyenlerin o zaman hiçbir şey yapmadıklarını ifade eden Cahit Bağcı, “Madem milliyetçi ve memleketçisiniz, neden eylem yapmadınız? 3-5 kişiyi işe aldıracağım diye memleketi avutacağınıza, dışarıda çalışanı içeride göstereceğinize, madeni batıracağınıza, milletin hakkını hukukunu koruyup, ekmek teknelerine sahip çıksaydınız ya!” diye konuştu.
İçmesuyu ve sulama suyu sorunlarını çözdüklerini, Kırkdilim’i yaptıklarını, tekstil fabrikasını, 100 yataklı öğrenci pansiyonunu açtıklarını belirten Bağcı, “Biz madenci çocuğuyuz. Kimse bizim kadar işçinin derdini, çilesini, acısını anlayamaz. Müsterih olun, bu ocağı gene açacak olan bizler olacağız” ifadesini kullandı.





Editör: TE Bilisim