Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şubesi büyük bir organizasyona imza atıyor.
20-21 Ağustos tarihinde MÜSİAD Başkanlar Kurulu Toplantısı Çorum’da gerçekleştirilecek. Toplantıya MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Genel Merkez yöneticileri ve 81 ilin şube başkanları ile yöneticileri katılacak.
MÜSİAD haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı. MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, MÜSİAD kurucu başkanı ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya yoğun katılım beklediklerini belirten MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, “Çorum’da böyle bir organizasyonu yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu toplantı ayrıca şehrimizin tanıtımı açısından önemli bir organizasyon olacak. Toplantıda kendine has modeli ile sanayileşerek Türkiye’ye model olan Çorum’umuzu ve sanayimizi tanıtma fırsatı bulacağız. Ayrıca yaşanan sorunların, çözüm önerilerinin istişare edilmesine imkân sağlayacak toplantı kapsamında, yeni işbirliği modelleri, sorunların çözümü noktasında ortak akıl ve ortak iradenin ortaya çıkmasına fırsat sunacak” dedi.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, genel merkez yöneticileri ve MÜSİAD başkanları Çorum’daki sanayi kuruluşlarını ziyaret edecek.
(İHA)

Editör: TE Bilisim