Azapahmet Sokak’ta bulunan DM Mobilya’nın hafta sonu gerçekleştirilen açılış törenine Vali Necmeddin Kılıç, AKP Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum eski Milletvekilleri Adnan Türkoğlu ve Feridun Ayvazoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AKP Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörü Davut Güney ve eski Çorum Emniyet Müdürü Salih Erkan Tarancı’nın yanı sıra bazı Oda Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir selâmlama konuşması yapan Mehmet Coşkun, köftecilikten marangozluğa uzanan iş yaşamı hakkında katılımcılara kısa bir bilgi verirken, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç “Deli Memed”in köftecilikten önce marangoz çıraklığı yaptığını anımsattı.

Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Mehmet Coşkun’un girişimci yönünü överken, açılış için 2 ay öncesinden davet aldığını ve bu nedenle bazı ilçe gezilerini iptal ettiğini söyledi.

Son olarak söz alan Vali Necmeddin Kılıç ise “Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler” atasözüne atıfta bulunarak, Mehmet Coşkun’un “Deli Memed” lâkabıyla Çorum’da tanınan ve sevilen bir isim olduğunu vurguladı. Vali Kılıç, mobilya mağazasının Coşkun ailesine ve Çorum’a hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Ulucamii Emekli İmamı Hasan Kestek’in okuduğu duanın ardından DM Mobilya Mağazası’nın açılış kurdelesi Vali Kılıç ve diğer protokol üyeleri tarafından hep birlikte kesildi.

İşletme sahibi Mehmet Coşkun kurdele kesiminden sonra Vali Kılıç ve diğer konuklarına mağazayı gezdirerek ürünler hakkında bilgi verdi.

“Çorum’un ve Bölge’nin En Büyük Koltuk Mağazası” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Mehmet Coşkun, 4 katlı ve toplam 1400 metrekare alana sahip mağazada 600 farklı renkte ve 75 ayrı model bulunduğunu söyledi. Açılışa özel cazip indirimler yaptıklarını dile getiren Coşkun, tüm Çorum halkını DM Mobilya Mağazası’na davet etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim