TGRT ekranlarında yaklaşık 2 yıldır yayında olan Eko Başarı programı, “Köfteci Deli Memed” namıyla maruf Mehmet Coşkun’u tanıtacak.
Yönetmen Uğur Pakkumsal, sunucu Ümmühan Karadeniz ve kameraman Gökhan Acar’dan oluşan Eko Başarı program ekibi, Mehmet Coşkun’un işletmeciliğini yaptığı Mangal Evi’nde çekimler yaptı.
Dün akşam gerçekleştirilen çekimlerde Mehmet Coşkun, Eko Başarı muhabiri Ümmühan Karadeniz’in yönelttiği sorulara yanıt vererek, girişimcilik hikâyesini anlattı.
Program yönetmeni Uğur Pakkumsal, çekimlerden sonra montaj aşamasının 2 hafta içerisinde tamamlanacağını ve Mangal Evi ile beraber Çorum’da kayda alınan farklı işletmelerin de yer alacağı Eko Başarı’nın yaklaşık 1 ay içerisinde yayına gireceğini söyledi.
Program sunucusu Ümmühan Karadeniz ise Eko Başarı’nın her Cumartesi, saat 12:00’de TGRT ekranlarında yayına girdiğini anımsatarak, “Tüm Çorum halkını, ekonominin nabzını tutan ve Anadolu’nun başarılı girişimcilerini tanıttığımız Eko Başarı programını izlemeye davet ediyoruz.” dedi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim