Re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu, 42 ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye merkezi IAB Türkiye tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin internetin imkân ve araçlarını kullanarak markalaşmasına, hem yerel hem de global pazarlarda güçlenmelerine destek vermek amacıyla geliştirildi.
Re-KOBİ, Kocaeli ve Ankara’da düzenlenen İnternetle Güçlü KOBİ Seminerleri’ne katılan ve ayrıca Gebze’de plânlanan seminere kaydını yaptıran KOBİ’lere özel ücretsiz yayın yapacak.
1 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arasında, 6 hafta boyunca yayında kalacak olan re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu, markalaşmadan dijital reklama, sosyal medyadan medya planlamasına, e-ticaretten mobil pazarlama ve müşteri sadakatine kadar birçok konuyu içeren 12 adet videodan oluşuyor. Eğitimi eksiksiz tamamlayanlar, IAB Türkiye tarafından verilen katılım sertifikasını almaya hak kazanıyor.
Yayın ve yapımını Waytosay ve Web TV’nin, seminer sponsorluğunu Milliyet.com.tr ve Gazetevatan.com’un, Reklam ve PR çalışmalarını ise Ogilvy&Mather ve Local Time’ın üstlendiği eğitim platformu, internet (Web TV) üzerinden yayınlanıyor.
Re-KOBİ ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenlerin www.iabrekobi.org adresini ziyaret edebileceği, [email protected] adresine e-posta atabileceği veya 0212-2454496 numaralı telefonu arayabileceği bildirildi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim