Akıllı duraklarla toplu taşımada yeni bir dönemi başlayan Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Hürriyet Parkı yanında bulunan ana Özel Halk Otobüsleri durağındaki modernizasyon çalışmalarını da genişletti.
Her gün binlerce kişinin kullandığı ana durakta geçtiğimiz ay içinde vatandaşı soğuktan korumak amacıyla klimalı durak yapan Belediye ekipleri bu bölgedeki ikinci alanı da kapatmaya başladı.
Belediye ekiplerinin Akkent, Mimar Sinan, Buharaevler ve Ulukavak Mahallesi’ndeki bazı duraklarda da düzenleme yaparak vatandaşın soğuklarda sıkıntı yaşamamasını amaçladığı öğrenildi. Vatandaşların beğenisini kazanan Belediye ekiplerinin bazı bölgelere klimalı durak koymak için altyapı çalışmalarına başlayacağını belirtildi. Bilindiği gibi Belediye geçtiğimiz günlerde de eskiyen duraklar yerine 100 adet yeni durak alarak montaj çalışmalarına başlamıştı.
Öte yandan şehir içi otobüslerden ücretsiz yararlanan vatandaşların kartlarına ay sonuna kadar vize işlemlerini yaptırmaları gerektiği de hatırlatıldı.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim