Çorum Belediyesi'nin yeni ulaşım projeleri arasında yer alan klimalı duraklar, şehir genelinde kullanılmaya başlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de klimalı durak çalışmalarını yerinde inceledi.

KIŞIN SICAK, YAZIN SOĞUK
Hürriyet Parkı yanında yer alan merkez halk otobüsleri durağında durak montaj çalışmalarını izleyen Başkan Külcü, şehir genelinde 10 adet klimalı durak yaptıklarını belirtti. Çalışmaların gelecek hafta tamamlanacağını kaydeden Külcü, “Hemşehrilerimiz klimalı durakları yoğun bir şekilde kullanıyor. Klimalı duraklarda kışın sıcak yazın ise soğuk bir ortam olacak. Hemşehrilerimizin okuma alışkanlıklarını artırmak ve otobüs beklerken zamanlarını iyi değerlendirmeleri amacıyla duraklara kitaplıklar koyuyoruz. Vatandaşlarımız hizmetin en güzeline layık. Diğer projelerimizde olduğu gibi ulaşımda da modern çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Klimalı durakların incelemesinde Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan, Özel Kalem Müdürü Murat Erdem ve Toplu Ulaşım Amiri Kerim Yılmaz da hazır bulundu.

VATANDAŞ HİZMETTEN MEMNUN
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, klimalı durakları inceleme esnasında vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Klimalı durakları çok beğendiklerini belirterek Başkan Külcü’ye teşekkür eden vatandaşlar, “Klimalı durak ve akıllı durak hizmeti bizler için çok güzel oldu. Klimalı duraklar ile kışın yaştan ve soğuktan bizleri kurtardınız. Akıllı duraklar ile de otobüslerin ne zaman geleceğini öğrenebiliyoruz. Sizlerden Allah razı olsun" dediler.

İLÇE YOLCULARINA DA KLİMALI DURAK
Başkan Külcü, Akşemseddin Camii karşısında ilçe yolcuları için de klimalı durak koyduklarını söyledi. İlçe yolcularının özellikle kış aylarında büyük sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden Külcü, “Akşemseddin Camii karşısına yerleştirdiğimiz klimalı durak yaparak ilçe yolcularımızın büyük bir sorununu da gidermiş olduk.” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim