Programa Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Çorum Bilge Kağan mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Güneysu, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından konuşmasını gerçekleştiren Bahçelievler Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi müdürü Halise Akay, kalkınmış ve refah düzeyini yakalamış bir Türkiye’nin geleceği eğitimden ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçer derken, “Mesleki eğitimin payı çok büyüktür. Bu yıl içerisinde aile ve tüketici hizmetleri, çocuk gelişimi, okul öncesi uygulama, güzellik ve saç bakımı, grafik ve fotoğraf, bilişim teknolojileri, yiyecek -içecek hizmetleri, giyim üretim teknolojileri ve el sanatları teknolojisi alanlarında faaliyetlerimizi sürdürdük. Projeler kapsamında KAN-DER, Kale Özel Eğitim ile beraber etkinlikler ve Bilişim teknolojileri alanının “Tekrar izliyorum başarıyı yakalıyorum” çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Yiyecek-içecek hizmetleri alanımız bir çok ödül aldı ve sportif faaliyetlerle de adımızı duyurduk. Etkinliğimizi onurlandırdığınız için ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Okulun ana sınıfı öğrencilerinin ve okulun halk oyunları gösterisi ardından, katılımcıların okul öğrencilerinin alanlarına göre hazırladıkları sergiyi gezmesiyle program son buldu.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim