Çorum Belediyesi, Kitap ve Kültür Günleri’nin 5.sini düzenliyor. 5. Geleneksel Kitap ve Kültür Günleri 03-20 Mayıs 2013 tarihleri arasında Saat Kulesi yanında gerçekleştirilecek. Kitap ve Kültür Günlerinin resmi açılışı ise 04 Mayıs Pazartesi günü Saat Kulesi yanında saat 13.30’da gerçekleştirilecek.
Çorum Belediyesi ve Vakıf Fuarcılık iş birliği ile gerçekleştirilecek olan 5. Kitap ve Kültür Günleri’nde 35 stantta toplam 95 yayınevi stant açacak. Fuarda 30.000 ayrı kitabın satışı gerçekleştirilecek.

“ÇORUM’U ÖNEMSİYORUZ”
Kitap ve Kültür Günleri’nin geleneksel hale geldiğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, vatandaşların istekleri doğrultusunda ünlü yazarları Çorum’a davet ettiklerini ifade ederek, “Hemşehrilerimiz çok sayıda kitaba ulaşmanın yanında bu kitapların yazarları ile de buluşma imkânına sahip olacaklar” dedi.
Türkiye Diyanet Vakfı Vakıf Fuarcılık Genel Koordinatörü Osman Sarıköse ise, Çorumluları kitaba ve sanata doyuracaklarını ve her gün ayrı bir etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, “Çorum’u önemsiyoruz” ifadesini kullandı.

ÜNLÜ YAZARLAR GELİYOR
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kitap ve Kültür Günleri’nde çok sayıda ünlü yazar ve şairin Çorumlu edebiyatseverlerle buluşacağını da söyledi.
Külcü, Sinan Akyüz, Alişan Kapaklıkaya, Ayhan Bozkurt, İsmail Kılıçarslan, Bülent Akyürek ve Tarık Tufan gibi ünlü isimlerin TDED Konferans Salonu’ndaki söyleşinin ardından fuar standında kitaplarını imzalayacaklarını ifade etti.



Editör: TE Bilisim