Mimar Sinan Mahallesi Oto Galericiler Sitesi 2. Sokak’ta Goodyear, Sava ve Debica gibi ünlü lastik markalarının Orta ve Doğu Karadeniz, Petrol Ofisi madeni yağlarının ise Orta Karadeniz Bölge Distribütörlüğü’nü yürüten Kısmet Petrol, profesyonel ekibiyle AHL Park AVM’de önceki gün stant açarak tanıtım yaptı.

Lastik Müdürü Mehmet Can Sönmez ve beraberindeki ekibin katıldığı tanıtımda firmanın lastik ve madeni yağları hakkında ziyaretçilere bilgi verilirken, AHL Park AVM müşterilerinin çocuklarına da balon başta olmak üzere çeşitli hediyeler dağıtılarak sevindirildi.

Tüm gün devam eden ve büyük ilgi gören etkinlikle ilgili bilgi veren Mehmet Can Sönmez, “Çorum ve Samsun’da bulunan depolarımızdan tüm bölgeye hitap eden bir firmayız. Goodyear, Sava ve Debica lastiklerini Çorumlu hemşerilerimize toptan fiyatına perakende satmaktayız. Yeni lastiklerde ücretsiz sökme takma ve balans hizmeti vermekteyiz. Ayrıca lastik oteli hizmetimizde bulunmaktadır. Bu etkinliğin amacı hemşehrilerimize Goodyear lastiklerinin kalitesini hatırlatmak ve en iyi ürünü en uygun fiyata alabilecekleri firmamızı tanıtmaktır. Bunların yanısıra kış kampanyamızda 4 lastik alana 100 liraya varan hediye çeki veriyoruz. Bunlarla ilgili çok yoğun bir tanıtım yaptık. Ziyaretçiler etkinliğimizden memnun ayrıldı. Bu tür etkinliklerle bundan sonrada fark yaratmaya devam edeceğiz. Profesyonel servis ekibimiz ile sizlere daha iyi hizmet ve en iyi fiyatı vermek için iş yerlerimize bekliyoruz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim