Çorum Devlet Tiyatro Salonu’nda 28 Aralık 2018 günü 13.00-18.00 saatlerinde üç oturum halinde yapılacak olan Kişisel Gelişim Zirvesi’ne 15 Temmuz hain darbe girişiminin sembol isimlerinden biri olan ve darbeci hainlerin TRT ekranlarından zorla bildiri okuttuğu TRT Haber Spikeri Tijen Karaş, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ile Girişimci Yazar Mustafa Açıkgöz konuşmacı olarak katılacak.

15 Temmuz gecesi TRT’de darbe bildirisini silah zoruyla okuyan Tijen Karaş, daha sonraki süreçte ülke genelinde bir çok ilde vatandaşlarla buluşarak hem darbe gecesi yaşadıklarını hem de sunuculuk mesleği ile ilgili bilinmeyenleri meraklılarına anlatıyor. Hain darbe girişimi sonrası ekranlarda fazla gözükmeyen fakat katıldığı seminerlerle darbe gecesi yaşadıklarını paylaşan Karaş, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Çorum’da yapılacak zirvede de Tijen Karaş, “Beden Dili ve Diksiyon”; Erdoğan Arıkan, “Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı” ve Mustafa Açıkgöz ise “Girişimcilik” konularına değinecek.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim