Jakamen Çorum Mağazası, açılışının 1. yıldönümü dolayısıyla bütün ürünlerde etiket fiyatı üzerinden yüzde 50 indirim başlattı.

Tunahan Tekstil sahibi Muharrem Gülmez, İstanbul’da 25 yıl faaliyet gösterdikten sonra yatırımlarını 3 yıl önce Osmancık’a taşıdıklarını hatırlatarak, “İlçedeki Fabrika Satış Mağazası’nın ardından Çorum ve Amasya’ya iki yeni Jakamen mağazası daha kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadık. Geçtiğimiz günlerde ise Osmancık’taki fabrika satış noktamızı çarşı içindeki 3 katlı modern mağazamıza taşıdık. Trikodan gömleğe, kol saatinden parfüme, iç çamaşırından kol düğmesine kadar erkek giyim üzerine çok geniş bir ürün yelpazesiyle 3 ayrı kentte halkımıza hizmet sunuyoruz.” diye konuştu.

Zaman zaman cazip kampanyalar düzenlediklerini belirten Gülmez, “Bu kapsamda Çorum mağazamızın 1. yıldönümünü vesile kılarak kış sezonu boyunca geçerli olmak üzere bütün ürünlerde yüzde 50 indirim başlattık. Tüm halkımızı bu güzel kampanyamızdan yararlanmaya davet ediyorum.” dedi.

OSMANCIK’TAN YENİ BİR MARKA DOĞUYOR

Öte yandan mont, kaban ve palto gibi dış giyim ürünlerini Osmancık fabrikasında ürettiklerini söyleyen Muharrem Gülmez ayrıca “Gabancıı” adıyla yeni bir marka oluşturduklarını dile getirerek, “Tescil çalışmalarının önümüzdeki günlerde tamamlanmasıyla birlikte Osmancık’tan ‘Gabancıı’ adıyla yeni bir marka doğmuş olacak.” ifadesini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim