Beraberinde il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ak Parti İl Genel Meclisi Grubu’nu ziyaret eden Bekiroğlu, “İl Genel Meclisi’nin ilçelerde yapmış olduğu çalışmaların meyvesini topladık. Önümüzdeki yıl için 90 milyon liralık bir yatırım bütçeniz var. Allah size kolaylık versin” dedi.
Köylere yapılan hizmetlerin önemli olduğuna dikkat çeken Bekiroğlu, İl Genel Meclisi üyelerinin bu konuda üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiğini ifade etti.
Milletin 7 Haziran’da Ak Parti’ye bir mesaj ilettiğini, bu mesajın kendileri tarafından doğru bir şekilde okunduğunu vurgulayan Bekiroğlu, “Milletin verdiği mesaj bizim daha akıllı bir şekilde hareket etmemize vesile oldu. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Çorum’da da rekor kılındı. Çorum’da yüzde 62’ye ulaşabilmek bu teşkilatlara nasip oldu. Bundan sonra almış olduğumuz dersle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yükümüz daha da ağırlaştı” şeklinde konuştu.
Ak Parti’nin bir Türkiye partisi olduğunu vurgulayan Bekiroğlu, Türkiye’nin kalkınması için aralıksız bir şekilde çalışacaklarını dile getirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ise “marifet iltifata tabidir” diyerek, kırsal kesimde Ak Parti’nin yüzünü ağartmadıklarını söyledi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim