Parti binasında dün gerçekleştirilen Meclis Grubu toplantısına İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın mazereti nedeniyle Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlık yaptı.

24 Haziran’da yapılan Milletvekilliği Seçimi’nde Çorum olarak Türkiye ortalamasının yüzde 10 üzerinde bir oy oranına ulaştıklarını, Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde ise bu oranın 2 puan daha fazla olduğunu hatırlatan Erhan Akar, “Çorum gerek milletvekili sayısını koruması açısından gerekse ülke ortalamasının üzerinde elde ettiği sonuçlarla üzerine düşeni yapmıştır. Türkiye genelinde her ne kadar kısmî bir oy kaybı yaşanmış olmakla birlikte kim ne derse desin bizim açımızdan bu seçimler tam bir zaferle neticelenmiştir.” dedi.

Çorum’da en çok oyu, kırsaldaki seçmenlerden aldıklarını dile getiren Akar, bu sonucun elde edilmesinde kırsal kesime yapılan hizmetlerin önemli bir etken olduğunu söyledi.

Son 5 yılda kırsala yapılan yatırımlarda büyük bir aşama kaydedildiğini aktaran Erhan Akar, “Köylerimizin yol, kanalizasyon, kilit taşı ve içme suyu gibi problemleri kalmamıştır. Kırsaldaki halkımız da bu hizmetleri görerek, 24 Haziran Seçimleri’nde Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a desteğini göstermiştir. Bundan sonraki süreçte kırsala hizmetlerimizi sürdüreceğiz, köylerimizi daha fazla güzelleştirmek için çaba sarf edeceğiz.” diye konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, 24 Haziran Seçimleri’nde İl Genel Meclisi’nin iyi bir sınav verdiğini belirterek, “Meclis Grubumuz bu süreçte mükemmele yakın bir performans ortaya koydu. Meclis Başkanımız başta olmak üzere tüm Meclis üyelerimize verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim