Milletin, peş peşe gelen saldırılarla acısının büyüdüğünü ve öfkesinin kabardığını anlatan Aras, milli birliğin imha edilmek istendiğini belirtti.

Bir kez daha Türk milletinin infaz ve ihanet kıskacına alınmak istendiğini anlatan Mehmet Akif Aras, 2017’de de terörizmin cinayetlerinin durmayacağını, artık eski ezberlerde ve denenmiş yollarda ısrar etmenin anlamsız olduğunu vurguladı. Artık teröre karşı kınama ve lanetleme yarışından daha fazlasının yapılması gerektiğini söyleyen Aras, “Türkiye’nin varlığı için ortak akıl, milli birlik şuuru şarttır, tarihi önemdedir.

Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamaz. Klasik tedbir ve güvenlik politikalarının yanında teröre tam saha pres ve baskı kurulmalıdır.

Terörle mücadele partiler ve ideolojiler üstü bir konudur. Teröristleri nerede iseler arayıp bulup yok etmeliyiz.

Terör örgütlerinin yalnızca ülkemizde değil, doğup palazlandığı yerlerde de imha etmeli, kökünü kazımalıyız.

Düşmana karşı ayağa kalkmak, tüm vatan sathını korumaya almak yalnızca iktidarın değil, hepimizin manevi sorumluluğu altındadır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Türkiye’nin adeta bir savaş cephesinde olduğunu gördüğünü ve sonuna kadar devletiyle beraber, milletiyle yan yana olacağını belirten Aras, “Yıkılmayacağız, yenilmeyeceğiz. Terörist eylemlerle sabrımızı zorluyorlar, ancak aramızda nifak çukuru açmayı başaramayacaklar. Aziz milletimiz sapasağlam, mührü sökülmemiş beşeri bir hazinedir, yağmalanamayacak, dağıtılamayacaktır. Pekişen kardeşliğimizle, güçlenen azmimizle, kuvvetlenen irademizle hainlere fırsat vermeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti bütündür, en büyük mevzidir, düşmeyecek, düşürülmeyecektir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim