AK Parti Çorum Milletvekili, MKYK Üyesi Ceylan, arasta esnafından biran önce muvafakatlarını imzalamalarını istedi.

Milletvekili Ceylan, Dikiciler ve Kunduracılar Odası tarafından düzenlenen Kandil Duası’nda Belediye tarafından hayata geçirilecek olan Arasta Sağlıklaştırma Restorasyon Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ahmet Sami Ceylan, Çorum’un çehresini değiştirecek olan Arasta projesinde muvafakat imzalarının alınmaya devam ettiğini hatırlattı.

Muvafakatların ne kadar hızlı bir sekilde imzalanırsa projenin o kadar erken hayata geçeceğini kaydeden Milletvekili Ceylan, “Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın bu proje ile yakından ilgilenecektir. Esnafımıza asla bir zarar gelmeyecektir. Esnafımızın cebinden bir kuruş bile çıkmayacaktır. Bizim tek derdimiz Çorum ve siz esnafımızdır. Projenin ihalesinin en hızlı şekilde yapılması için esnafın da elini çabuk tutması gerekiyor” diye konuştu.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise Arasta Sağlıklaştırma Projesi’nin şehircilik anlamında Çorum’u kentsel dönüşümde ileri seviyeye taşıyacağını, turizmi ve esnafı destekleyecek tarihi bir proje olduğunu vurguladı.

Kendisinin de esnaftan gelen biri olduğunu ifade eden Aşgın, projede kimseyi mağdur etmeyeceklerinin altını çizerek, “Bizler Allah'tan ve hak yemekten korkan insanlarız. Bana güvenin, kimse asla mağdur edilmeyecektir” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim