CHP Çorum Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Tufan Köse, seçim bildirgesi ile ortaya koydukları vaatlerin, sağlam dayanaklarının olduğunu belirterek, kimsenin ekmeği ile oynamayacaklarını, bu konudaki dedikodulara ve iftiralara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.
Tufan Köse, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, Milletvekili Adayları, Muharrem Bozdoğan, Dinçer Solmaz,Saim Topgül, İl Genel Meclis Üyesi Yıldız Bek, Belediye Meclis Üyeleri Nejdet Biçer, Mehmet Tahtasız ve diğer bazı parti yöneticileri ile birlikte, pazar esnafı, Emekli Astsubaylar Derneği, Çorum Belediye İş Sendikası, Çorum Şeker Fabrikası Müdürü ve Şeker İş Sendikası’na ziyaretlerde bulundu.
Yurttaşlarla görüşmelerinde, CHP hakkında yapılan spekülasyonlara dikkat çeken Köse, “Hepimiz kardeşiz. Aynı coğrafyanın, aynı soyun insanlarıyız. Allahımız bir, dinimiz bir. Hak-hukuk dışı hiçbir işimiz olmaz” diye konuştu. Korku senaryoları üreten ve halkı kutuplaştıran AKP’den artık kurtulmak gerektiğini ifade eden Tufan Köse, “Biz halkla gelip hakça paylaştıracağız” vurgusunu yaptı.
AKP’nin milleti yardıma bağımlı hale getirdiğini,CHP’nin ise refah içinde, özgürce yaşatacak projeler ürettiğini anlatan Köse, CHP iktidarında başta komşularla ve tüm dünya ülkeleriyle kurulacak iyi ilişkilerin, ülke ekonomisini rahatlatacağını da sözlerine ekledi.








Editör: TE Bilisim