Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, terörle mücadelenin ülkemizin en önemli konularından biri olduğunu belirterek, “Ülkemizin son dönemde çok ağır bir saldırı altında olduğunu görmek için kâhin olmaya gerek yoktur. Bu noktada yetkililerimiz, bölgede güvenliği sağlayıcı tedbirler noktasında ivedilikle adımlar atmalıdırlar.” dedi.
Terörün karanlık yüzünü Van, Elazığ, Bitlis’ten sonra bu kez Gaziantep'te gösterdiğini anımsatan Selim Aydın, “Anadolu coğrafyasını bölüp parçalamak ve bizleri bir Irak, bir Suriye konumuna düşürmek isteyenler kanlı plânlarını uygulamaya koymuşlardır. Türk milletinin birlik ve beraberliğine yönelik bu saldırılara verilecek en iyi cevap safları bugün her zamankinden daha sıkı tutmaktır.” diye konuştu.
Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşleri dile getirdi:
“Hain terör bu kez çirkin yüzünü Gaziantep'te göstermiş, akla hayale gelmeyecek bir şekilde düğün evinin tam ortasında patlatılan bombayla 30 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 94 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Ülkemizin son dönemde çok ağır bir saldırı altında olduğunu görmek için kâhin olmaya gerek yoktur. Ülkemizde bir iç savaş planlayan ve bizleri birbirimize düşürmek için kanlı planlarını hayata geçirmeye çalışanlara karşı verilecek en iyi cevap birbirimize bugün dünden daha çok sahip çıkmak ve birlik olmaktır. Bu birlik ve beraberlikle, Türk milleti üzerinde tezgâhlanan tüm kirli planları bozacak, ülkemizin ve milletimizin bekasını koruyacaktır.
Bilinmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya hainlerin gücü yetmeyecek, birliğimizi kimse bozamayacaktır. Bu saldırılar milli birlik ve beraberliğimizi, mücadele direncimizi yok etmeye yöneliktir. Birileri Türk Milletine kefen biçmeye ahdetmiştir. Bu ihanet odaklarını asla sevindirmeyecek, milli birlik ve beraberliğimize sonuna kadar sahip çıkacağız.
Türkiye Kamu-Sen camiası adına, Van, Elazığ, Bitlis ve Gaziantep’te yapılan bu alçak saldırıları lanetliyor, kahraman şehit polislerimiz, askerlerimiz ve sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar ve Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” (Recep SERBES) 
Editör: TE Bilisim