Bayramlaşma törenine ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başta olmak üzere Başkan Vekili Recep Gür, ÇESOB Yönetim Kurulu üyeleri Lütfi Barut, Ömer Latif Akdağ ve Necmettin Uzun, ÇESOB Genel Sekreteri Yakup Arslan, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf ve sanatkar katıldı.
ÇESOB Başkanı Kılıç misafirleri ile tek tek bayramlaşırken, kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kılıç konuşmasında, bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği özel günler olduğunu belirterek, bayramlaşma törenine katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Esnaf ve sanatkarlar ile Çorum halkının bayramını kutlayan Kılıç, “Allah hepimize birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar nasip etsin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. ÇESOB sadece yöneticilerin değil, oda başkanları ve esnaf ve sanatkarların her zaman hizmetindedir. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Yüce Allah bizlere şehit haberleri yaşatmasın. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızı işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet ediyorum” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim