CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Yüksek İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Türk Kamu Sen ve KESK Şubeler Platformu’nun ardından Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’nu da ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, SKM Başkanı Ümit Er ile Belediye Meclisi Adayları Av. Ahmet Özdel ve Nihat Karalar ile birlikte Birleşik Kamu İş’i ziyaret eden CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, kentin sorunlarını ve çözüm yollarını bildiklerini, 31 Mart’ta yurttaşların vereceği destekle seçimi kazanmaları halinde vakit geçirmeden halkçı belediyeciliği hayata geçirmek için işe koyulacaklarını söyledi.

Birleşik Kamu İş Temsilcisi ve Eğitim İş Şube Başkanı İlhan Yaşar, Genel Sağlık İş Temsilcisi Yalçın Çiftçi, Eğitim İş yöneticileri Özler Arın Bekar, Selim Bozkurt ve Duran İrdeli’nin de hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, 15 maddelik yerel yönetim bildirileri hakkında bilgiler verdi.

31 Mart seçimlerinin önemine dikkat çeken CHP Adayı Kılıç, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’ndan destek istedi.

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Temsilcisi İlhan Yaşar, ziyaretinden dolayı CHP Adayı Özgür Kılıç ve beraberindekilere teşekkür etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim