Son yerel seçimlerde CHP’nin Çorum Belediye Başkan Adayı olan eski Halter Federasyonu Başkanı, hemşehrimiz Kenan Nuhut, Cumartesi akşamı Ankara’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onuruna bir iftar yemeği düzenledi.
Filistin Caddesi’ndeki Sofa Restaurant’da düzenlenen yemeğe, CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse başta olmak üzere, Ankara’da faaliyet gösteren Çorum vakıf ve derneklerinin başkanları ile ileri gelen bazı işadamları katıldı.
Yüzü aşkın katılımın gerçekleştiği iftar yemeği, Kılıçdaroğlu’nun Ankara’daki Çorumlularla tanışması ve yakınlaşması adına son derece yararlı ve seviyeli bir organizasyon oldu.
İftar yemeği öncesi Kur’an okutulması ve yemek sonrası uzun uzun dualar edilmesi de dikkati çekti.
Yemekte konuşan Kenan Nuhut, Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek, ülkenin bir an önce birlik ve beraberliğe, huzura kavuşması dileğinde bulundu.
Çorumluların Ankara’da nüfus olarak birinci sırada olduklarını ve iş hayatında büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Kenan Nuhut, “Çorumlular kendilerini aştılar, ama siyasette temsil açısından sorunlar yaşıyorlar” diye konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, “Kenan Beyin dediği gibi ülkemiz birlik-beraberlik içinde olmalı. Tasada ve kıvançta bir olacağız.” diye sözlerine başladı. Esnaf başta olmak üzere her kurumun bir ahlâk kuralı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Ahlâk kuralı olmayan tek kurum siyaset” ifadesini kullandı.
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim