ÇESOB Başkanı ve başkan adayı Kılıç son olarak İskilip, Bayat ve Osmancık’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. 1 Mayıs’ta yapılacak ÇESOB seçimleri öncesi ilçelerdeki esnaf odalarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Kılıç’a bir destekte İskilip ve Bayat’tan geldi.

ÇESOB Başkanı Kılıç ve beraberindeki oda başkanları Sungurlu, Alaca, Ortaköy ve Mecitözü’nden sonra İskilip, Bayat ve Osmancık’a çıkarma yaptı. İskilip’te Bakkallar Odası Başkanı Osman Top, İskilip Şoförler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal ile İskilip Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit, 1 Mayıs’ta yapılacak birlik başkanlığı seçimlerinde ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’ı destekleyeceklerini açıkladı. İskilip’te oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yalçın Kılıç, kendilerine verilen anlamlı desteklerden dolayı tüm oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.

ÇESOB Başkanı Kılıç ve beraberindeki heyet daha sonra Bayat’a geçtiler. Burada Bayat Esnaf ve Sanatkârlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’nı ziyaret ederek Nazmi Kızmaz ile görüşen Kılıç, yeni dönemde de tecrübeli yönetim, genç, dinamik ve çalışkan bir kadro ile birlik ve beraberlik içerisinde başarı için yeniden ÇESOB Başkanlığına aday olduğunu söyledi. Bayat Esnaf ve Sanatkârlar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nazmi Kızmaz ise 1 Mayıs’ta yapılacak birlik başkanlığı seçimlerinde oda olarak Yalçın Kılıç’a destek vereceklerini açıkladı.

Yalçın Kılıç ve beraberindeki heyet Osmancık’ta da Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ ile Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan’ı ziyaret etti. Karatağ ile Çalışkan, 1 Mayıs’taki seçimde Kılıç’ı destekleyeceklerini söyledi. ÇESOB Başkanı Kılıç yeni seçilen Karatağ ve Çalışkan’ı da tebrik ederek yönetimlerine başarı dileklerini sundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim