CHP Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç’ın önceki gün partide düzenlediği ilk toplantıda hazır bulunan ve seçilmesi halinde sadece partililerinin değil tüm Çorum’un belediye başkanı olacağına inandığını söyleyen Milletvekili Köse “İnşaat Yüksek Mühendisi olan Özgür Kılıç kardeşimiz, 24 yıldır sosyal demokrat belediyeciliğin eşit, adil ve takdir edilecek hizmetlerinden yoksun kalan Çorum’da Turhan Kılıçcıoğlu’nun bıraktığı bayrağı olduğu yerden daha yükseğe taşıyacaktır” diye konuştu.

Çorum Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç’a çıktığı bu yolda başarı dileyerek kendisinin aday olmasını ve başkan olmasını Çorumluların istediğini kaydeden Milletvekili Tufan Köse, kendisinden tek beklentilerinin ayrım yapmadan 500 bin Çorumluya hizmet etmesi olduğunu da dile getirdi.

Milletvekili Köse, yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi: “Bizim kendisinden şahsi isteklerimiz yok. Bizim kendisinden asıl isteğimiz kendisine oy versin veya vermesin, partilimiz olsun veya olmasın, Çorumlu olan, insan olan, namuslu, ahlaklı ve terbiyeli olan büyüğünden küçüğüne herkese eşit hizmet götürsün. 14 mahallenin tamamından alışveriş yapan, insanlarla buluşan, alışverişini yapan Özgür Kılıç bu görevi layıkıyla yerine getirecektir. Bunu yapacak hem kapasitesi, hem eğitimi hem de dinamizmi vardır. Benim bildiğim 40’lı yaşlarda. Ki biz de böyle arzu ediyorduk. Enerjisi bilgi birikimi zirvede olsun. Özgür Kılıç da böyle bir arkadaşımızdır. Dileğimiz hiçbir ayrım yapmaksızın, hiç kimseyi ötekileştirmeksiniz 500 bin insanımızın tamamına kendisine oy vermiş gibi bu anlayışla tüm Çorumlulara hizmet etsin. Ben canı gönülden kendisini kutluyorum. Şimdiden yolu açık olsun. Çorum’umuza bir güneş gibi doğacağına inancım tam. Bu vesile ile Çorumlulardan da seçmenlerden de tek isteğim şu. Herhangi bir parti aidiyet duygusu taşımadan oyunuzu kullanın. Bu bir yerel seçim arkadaşlar. Biz genel siyaset yapmayacağız. Özgür Kılıç da seçilince siyaset yapmayacak zaten. Sadece hizmet yapacak. Sandığa gittiğinizde kendinize enerjisi, namusu, ahlakı ile en iyi hizmeti yapacak olan Özgür Kılıç’ı oyları desteklesinler ve tercih etsinler. Şimdiden seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Elbirliği ile bu işi başaracağız”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim