Mobilyacılar Odası’nın olağan kongresinde güven tazeleyerek tekrardan başkanlığa seçilen Yalçın Kılıç'ı ziyaret eden Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Melendiz, yeni dönemde de Kılıç'a başarılar diledi. Ziyarette Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Uzan, Faruk Cıdık, Seydi Ahmet Bolat, Adem Dinç, Selami Kökten de hazır bulundu.

çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Kılıç’ı kutlayan Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Melendiz “Yalçın Kılıç başkanımız bulunduğu konum olarak hem mobilyacı esnafımıza hem de Çorum'da hizmet veren diğer tüm meslek dallarında yer alan esnaf kardeşlerimize hizmet veriyor. Gecesini gündüzüne katıyor. Çorum esnafının daha iyi yerlere gelebilmesi için çalışıyor. Buralar hizmet yeridir. Yalçın Kılıç'ta bunun bilinciyle çalışan, kapısı herkese açık olan birisidir. Kendisine ve yönetim kuruluna bundan sonraki süreçte de başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür eden Kılıç ise “Bu görevler elbette ki gelip geçicidir. Önemli olan görevde bulunduğumuz sürece esnafımıza daha çok hizmet ederek onları daha güzel yerlere getirebilmektir. Mobilyacı esnafımız sağ olsunlar bana ve yönetimime bu görevi bir kez daha vererek bizleri onurlandırdılar. Bizde bu görevi en iyi şekilde devam ettirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim bir söz var. Çorum'da bulunan tüm esnafımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz onlar için ne yapsak azdır. Sizlerin huzurunda bir kez daha bize hizmet konusunda yetki veren mobilyacı esnafımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Emre URAL)

Editör: TE Bilisim