2016 sonlarında bünyelerine Bellona (Sel Sokak) markasını da dahil eden Kerman Ailesi’nin yeni mağazası, İstikbal Kerman Ev Concept; Otogar karşısında, Traktörcüler Sitesi önünde yer alıyor.

Kerman Mobilya, gerek geniş oturum alanı, gerek hizmet kalitesi, gerekse standartların üzerinde dekorasyon anlayışı ile büyükşehirlerde dahi görülemeyecek bir mobilya mağazası vadediyor. Mağazada müşterilerinin faydalanabilecekleri bir adet cafe ile birlikte çocuk oyun alanı ve mescit te bulunuyor.

Kerman mobilya şirket ortaklarından Gökhan Kerman, yeni mağazada yarın satışa başlamayı planladıklarını belirterek, “2300 m2 taban alanına oturan mağazamız 2 kattan oluşuyor.Vatandaşlarımıza, otopark sorunu olmadan, çocukları ile rahatça gezerek alışverişlerini yapabilecekleri, cafemizde keyifle oturup kahve ikramlarımızı içebilecekleri şık bir mağaza yapmaya çalıştık” dedi.

Aile olarak prensiplerinin, yatırımlarını Çorum’a yapmak ve memleketin insanını istihdam etmek olduğunu vurgulayan Gökhan Kerman, yeni mağazada 15 kişi daha istihdam etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Şehrimize bir çivi bile çakan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

2 Şubat’ta uygulanmaya başlanan KDV indirimi nedeniyle çok yoğun bir sezon yaşadıklarını anlatan Kerman, mobilyada KDV oranının yüzde 18’den 8’e düştüğünü, İstikbal’in de KDV’yi sıfırlayarak fiyatları çok cazip hale getirdiğini hatırlatarak, “Tüm Çorumlu hemşehrilerimize 30 Eylül’ de sona erecek bu kampanyayı kaçırmamalarını tavsiye ediyorum.” ifadesini kullandı.

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim