Komisyon Başkanlığı’nı Belediye Destek Hizmetleri’nden Fikret Karacaköylü’nün üstlendiği dünkü ihaleye Park Kent Mobilyaları, Yapısan Park ve Polfisan Kent Mobilyaları adlı üç firma katıldı.

Komisyon Başkanı Karacaköylü, 1. tip çocuk oyun grubunun yaklaşık maliyetinin 211 bin 827 lira, 2. tip çocuk oyun grubunun yaklaşık maliyetinin 428 bin 375 lira, 3. tip çocuk oyun grubunun yaklaşık maliyetinin 584 bin 950 lira ve 4. tip çocuk oyun grubunun ise yaklaşık maliyetinin 183 bin lira olduğunu belirttikten sonra teklif zarflarını açtı.

Buna göre Park Kent Mobilyaları, 1. tip çocuk oyun grubu kompleksine 197 bin 250 lira ve 2. tip çocuk oyun grubu kompleksine 400 bin lira ile en düşük teklifi sunan firma olurken, 3. tip çocuk oyun grubu kompleksi için Polfisan Kent Mobilyaları 385 lira, 4. tip çocuk oyun grubu kompleksi için ise Yapısan Park 189 bin lira ile en düşük teklifi sunan firmalar oldular.

Komisyon Başkanı Fikret Karacaköylü, farklı kriterlerin de göz önünde tutularak yapılacak incelemenin ardından ihale sonucunun katılımcı firmalara resmî yazıyla bildirileceğini söyledi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim