Belediye Başkanı Zeki Gül, dün AK Parti, CHP ve MHP’li Belediye Meclis üyelerine Kentpark’ı tanıttı.

Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Yabacıoğlu, Alper Zahir , Turhan Candan ve birim müdürlerinin de eşlik ettiği incelemelerde, Başkan Gül, Kentpark’ta yapılan çalışmalar hakkında Belediye Meclis üyelerine bilgiler verdi.

Kentpark’ın Çorum’un ve Çorumlunun prestiji olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Zeki Gül, 213 bin metrekare alana kurulan Kentpark’ın tamamlanması için 7/24 saat esasıyla çalıştıklarını söyledi. Kentpark’ı yüzde 78’lik kısmını ihale ettiklerini hatırlatan Başkan Gül, 6.5 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda Kentpark’ı kış gelmeden halkın hizmetine sunduklarını anlatan Gül, “AK Parti MKYK Üyemiz Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a Kentpark’ın son durumu ile ilgili bilgi notlarını gönderdik. Sayın Ceylan, MKYK toplantısında Cumhurbaşkanımıza bu notları arz ederek kendisini Kentpark’ın açılışına davet etti” şeklinde konuştu.

Kentpark'ın 7’den 70’e herkesin vakit geçireceği bir alan olduğunu kaydeden Gül, “Kentparkımıza ziyarete gelen her vatandaşımızın bütün ihtiyaçları düşünülmüştür. Burada güzelce vakit geçirebilecekleri bir alan inşa ettik. 4 bin 300 ağaç dikimi yaparak yeşil bir alan oluşturduk. Vatandaşlarımızdan tek istediğimiz buraya sahip çıkmalarıdır” dedi.

Gül, konuşmasının sonunda Kentpark yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Açıklamaların ardından Başkan Gül ve meclis üyeleri bol bol fotoğraf çektirdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim