AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Karakeçili Mahallesi Teşkilat Başkanı Murat Üzüm ve çok sayıda mahalle teşkilat üyesinin katıldığı toplantıda 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerle ilgili genel durum değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda konuşan Karakeçili Mahallesi Teşkilat Başkanı Murat Üzüm, toplantılarına katılım sağlayan AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ile teşkilat üyelerine teşekkür etti.

“AHLATCI VE AŞGIN’IN YANINDAYIZ”

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar yaptığı konuşmada İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Yusuf Ahlatcı’ya başarılar dileyerek sözlerine başladı. Akar, teşkilat içinde abi kardeş ilişkisi içinde çalışma yürüttüklerini belirterek, İl Başkanı Ahlatcı’nın desteğini hiçbir zaman kendilerinden esirgemediğini, bundan sonra da esirgemeyeceğine inandığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkez’in takdiriyle İl Başkanı olarak koltuğa oturan Av. Yusuf Ahlatcı’nın sonuna kadar arkasında olduklarını ifade eden Akar, Çorum Belediyesi’nin bu zamana kadar güzel hizmetler yaptığına işaret ederek, Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ın da her zaman arkasında olduklarını kaydetti.

“ELİNİ TUTMADIĞIMIZ BİR ÇORUMLU KALMASIN İSTİYORUZ”

Toplantıda konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise Karakeçili Mahallesi’nde ilk esnaflık yaptığı için kendisinde ayrı bir yeri olduğuna dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimlerinden söz eden Aşgın, seçim çalışmaları boyunca bütün mahalleleri gezmeye çalıştıklarını belirterek, “Elini tutmadığımız bir Çorumlu kalmasın istiyoruz” dedi.

Yorulmadan usanmadan çalışmalara gece gündüz devam ettiklerini ifade eden Aşgın, “Bu davayı hep birlikte omuzlamalıyız. AK Parti davası bütün mazlumların gür sesi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapmak en güzeli. Allah ondan razı olsun, başımızdan eksik etmesin” dedi.

Aşgın, bütün Çorumluların duasını almak istediklerine işaret ederek, “En ufak ayrım gözetmeden gencinden yaşlısına herkesin hayır duasını almak istiyoruz. Şuanda sizlerle birlikteyiz. Çorum nasıl AK Parti’nin kalesi ise Karakeçili Mahallesi de Merkez İlçe’nin kalesidir. Başkan olduğumuzda Çorum için elimizden geleni yapacağız. İnşallah 31 Mart gecesi zafer kutlamasını saat kulesinde hep birlikte yapacağız” dedi.

Aşgın mahalle sakinlerinin otopark konusundaki sorununa cevap vererek, Karakeçili mahallesine otopark yaparak bu sorunu ortadan kaldıracaklarını Kent Meydanı’nda da öğrenciler için millet kıraathanesini hizmete sunacaklarını, ayrıca Çorum’da el sanatlarının satışının yapılacağı Hanımeli Çarşısı’nı da açacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ise Karakeçili Mahallesi’ne düzenlediği toplantı nedeniyle teşekkür ederek, 31 Mart seçimleri konusunda teşkilat üyelerine tavsiyelerde bulundu. Toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim