CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit olan Çorumlu polis memuru Yaşar Uysal'ın köyü Güney Köyü’nde yaşayan 12 yaşındaki Osman Biçer’e verdiği dizüstü bilgisayar sözünü yerine getirdi.
Geçtiğimiz aylarda Güney Köyü’ne gelerek Çorumlu şehit Yaşar Uysal’ın ailesini ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Osman Biçer’in talebini geri çevirmedi.
Geçtiğimiz yıllarda babası Halit Biçer’i kanser nedeniyle kaybeden Osman Biçer, Kılıçdaroğlu’ndan dizüstü bilgisayar istemiş, Kılıçdaroğlu ise bu isteğe kayıtsız kalmamıştı.
Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanlığı, Güney Köyü’nde Biçer ailesini ziyaret ederek dizüstü bilgisayarı Osman Biçer’e teslim etti.
Ziyarete; CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR
Dizüstü bilgisayarına kavuşmanın sevincini yaşanan Osman Biçer ve annesi Emine Biçer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti.
Çok mutlu olduğunu belirten Osman Biçer ise dizüstü bilgisayarı ile ders çalışmak ve arkadaşlarıyla görüntülü konuşmak istediğini dile getirdi.





(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim