Önceki akşam Afra Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Millî İttifak Aday Tanıtım Toplantısı’na Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz, SP İl Başkanı Faruk Cıdık, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Aziz Döngel ile Büyük Birlik ve Millî Görüş camiasından çok sayıda kişi katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Cihat Özcan’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
Daha sonra sırasıyla kürsüye gelen SP İl Başkanı Faruk Cıdık, BBP İl Başkan Yardımcısı Aziz Döngel, Saadet Partisi Çorum Milletvekili Adayları Osman Tavlı, Mehmet Baloğlu, Yusuf Yıldız ve Ahmet Bölükbaş birer selâmlama konuşması yaptılar.
SP İl Başkanı Cıdık ve diğer konuşmacılar, 13 yıllık AKP döneminde Türkiye’nin her alanda kötü yönetildiğini ifade ederek, kötü gidişe ancak Millî İttifak iktidarıyla son verilebileceğini vurguladılar.
Saadet Partisi Çorum 1. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Bölükbaş, Türkiye’nin iki büyük sorunu bulunduğunu, bunların “Batı hayranlığı” ve “Faiz belâsı” olduğunu belirterek, “AKP’nin yönetim politikası, borca dayalı faizci liberal kölelik sistemidir. Japonya’da faiz oranı yüzde 0 iken, İsrail’de Samuel’in Moşe’ye faizle para vermesi suçken, bizim insanımız ‘Faiz bir dünya gerçeğidir’ yalanıyla daha ne kadar kandırılacak? Biz AKP’li kardeşlerimizi seviyoruz. Sevdiğimiz için, dost acı söyler diyoruz. Ey AKP’liler gittiğiniz yol, yol değil. Kemal Derviş sizin ekonomik politikalarınıza ‘Aferin’ diyorsa aklınızı başınıza alma vakti gelmiştir.” diye konuştu.


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim