Çorum'da görev yapan Kulak Burun Boğaz Uzmanları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanları ile Acil hekimlerinin bir araya geldiği organizasyonda ilk olarak, İstanbul’dan gelen Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Bölümü Öğretim Üyesi ve Otolaringolojik Allerji Derneği Başkanı Prof. Dr. Salih Çanakçıoğlu güzel bir sunum gerçekleştirdi.
Daha sonra ise Çorum Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Azak yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek, bu tür toplantıların hekimler arası diyaloğun geliştirmeye katkıları açısından çok önemli olduğunu ve önümüzdeki günlerde diğer branş hekimler için de düzenleneceğini söyledi.
Uzman Hekimler Komisyonu Başkanı Dr. Selim Asaroğlu ise, aynı ilde görev yapan hekimlerimizin tanışması kaynaşması aynı zamanda sorunlarını dile getirmeleri açısından bu tür toplantıların önemli olduğunu, sahada uyum içinde çalışmanın en etkili yollarından birinin,hekimler arasındaki iletişimin güçlendirilerek sağlanacağını belirtti.”Güçlü ve aktif bir odamızın olması için, tüm hekimlerimizi odamıza destek olmaya çağırıyoruz. Zira güçlü bir Tabip Odası'na ilimizin ve tüm hekimlerimizin her zaman ihtiyacı olacaktır” dedi.
(Tabip Odası)
Editör: TE Bilisim