Kaza geçtiğimiz gün Sivas’ın Koyulhisar İlçesi’nde meydana geldi. Akşam saatlerinde D-100 Karayolu 31’inci kilometresinde meydana gelen kazada Gümüşhane’nin Kelkit İlçesinden Çorum’a giden Sıddık Kaleli (53) yönetimindeki 19 SK 832 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp uçuruma yuvarlandı.
Kazada, araçta bulunan Narin Kaleli (28) hayatını kaybederken, sürücü Sıddık Kaleli ile Gülsen (26), Emin (3), Zemzem Kaleli (48) ve İkbal Candan (46) yaralandı. Yaralılardan Emin Kaleli olay yerindeki müdahalesinin ardından Sivas’a sevk edilirken, diğerleri ise Suşehri Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Narin Kaleli’nin cesedi ise otopsi için Koyulhisar Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.
Emekli ilköğretim müdürü Hamza Karaman’ın kızı ve Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Birkan Karaman'ın ablası olan 28 yaşındaki öğretmen Narin Kaleli, dün ikindi namazına müteakip Altınoğlu Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Sarıtepe Mezarlığı’nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. (Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim