Bahabey Caddesi Fenomen Mağazası yanında bulunan Kaymak Kafe ve Restoran Cumartesi günü saat 13.00’de törende hizmete açıldı. Açılışa Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç başta olmak üzere yüzlerce davetli katıldı.

Çorum’da Reyhan Bolat tarafından kurulan ve yaklaşık 6 yıldır düğün ve açılış gibi organizasyonlara renk katan Çorum Kına Organizasyon ekibinin halkoyunları gösterisinin yer aldığı açılış töreninde animasyon ekibi tarafından da açılışa katılan çocuklar eğlendirildi. Törende daha sonra Kaymak Kafe ve Restoran’ın kordelası Başaranhıncal, Tüfekçi, Kalender, Kılıç ile diğer yetkililer tarafından kesildi. Açılış sonrasında konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İşletme hakkında bilgi veren Kaymak Kafe ve Restoran Sorumlu Müdürü İsmail Fakı, işletmelerinin her türlü toplantı ya da özel günler için rezerve ile aynı anda 70 kişiyi ağırlayabildiğini kaydetti. Açılışı nedeniyle tüm ürünlerde yüzde 10 indirim uyguladıklarını söyleyen Fakı, çocukları ile gelenler için özel bölüm hazırladıklarını ve çocukların bu bölümde çocuk gelişimcisi gözetiminde eğlenebildiğini, iki katkı işletmenin giriş bölümünde bahçe, iç bölümde ise kafe bölümünün yer aldığını açıkladı.

Kaymak Kafe ve Restoran’ın üst katında dünya mutfağından seçkin lezzetlerin yer aldığı restoran bölümünün yer aldığını da belirten Fakı tüm Çorumluları Bahabey Caddesi No: 58/A adresindeki işletmelerine davet etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim