AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Bayat ilçesinde çıkan yangında 2 çocuğu ve babasını kaybeden Emrullah Çetin’e taziyelerini iletti.

İlk olarak Bayat Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden milletvekili Erol Kavuncu, sağlık camiasına başsağlığı diledi. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile telefonda görüşen Milletvekili Kavuncu, son durum hakkında bilgi verdi.

Devletin tüm kurumlarıyla yaraların sarılması noktasında acılı ailelerin yanında olduğunu belirten Kavuncu, “Yüce Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Rabbim sabır versin. Biz inancımız gereği yangında vefat eden dedemizin ve yavrularımızın şehit mertebelerinde şehit sevabı aldıklarına inanıyoruz. Devletimiz her zaman yanınızda. Ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Süreci Çorum valiliğimiz, kaymakamlığımız ve belediyemiz de yakından takip ediyor” dedi.

Acılı baba Emrullah Çetin de, yaşadıkları olayın çok acı olduğunu belirterek, “Allah’tan gelene yapacak bir şey yok. Takdiri ilahi böyleymiş. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Çetin, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Taziyenin ardından AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, İlçe Kaymakamı Mustafa Çelik, AFAD İl Müdürü Elvan Kaya, Kamu Hastaneleri Hizmeti Başkanı Dr. İhsan Demirbaş ile yanan evlerin enkazında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. (İHA)

Editör: TE Bilisim