İlk olarak Halk Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan’ la görüşen Milletvekili Erol Kavuncu, esnafın beklenti ve sorunlarını aktardı. Kavuncu ziyarete dair paylaşımında, “Bölgesinin yıldızı, Büyüyen Çorum, Büyük Türkiye’mizde sanayicilerimiz, esnafımız, zanaatkarlarımız başta olmak üzere ülkemizde çok önemli görevler üslenen Halk Bankası'nın Genel Müdürü Sayın Osman Arslan'ı makamında ziyaret ederek sanayici, esnaf, zanaatkar, vatandaşlarımızın selamını ve taleplerini ilettik. Değerli Genel Müdürümüze misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

DSİ 5. Bölge Müdürü Dr. Murat Alp’i ziyaret eden Kavuncu, Çorum il ve ilçelerde devam eden yatırımlar ve planlanan yatırımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çorum yatırımlarının masaya yatırıldığı ziyarette, Bölge Müdür Yardımcısı Fatih Ünlü, Proje İnşaat Şube Müdürü Tolga Gökhan Diri ve DSİ Çorum Şube Müdürü Murat Şerbetçi de hazır bulundu.

Son olarak Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Selim Baydaş’ı ziyaret eden AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’da devam eden spor faaliyetleri ve hizmetlerine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim