AHL Park Alışveriş Merkezi’nde Perşembe günü gerçekleştirilen sergiye Okul Müdürü Nevzat Gencer’in yanı sıra çok sayıda veli katıldı.

Serginin açış konuşmasını yapan Karşıyaka Ortaokulu Müdürü Nevzat Gencer, özel eğitim öğrencilerinin yeteneklerine dikkat çekerek, “Bizler bu öğrencilerimizin birçok beceriye sahip olduklarını biliyoruz. Bir şeyleri yapabilmek, üretebilmek, özel eğitim öğrencilerimizi daha mutlu ediyor ve bu tür çalışmalar onların özgüvenlerini olumlu yönde etkiliyor.” dedi.

Okul Müdürü Gencer, serginin hazırlanmasında emeği geçen Özel Eğitim Öğretmenleri Erhan Uysal ve Reyhan Topal ile Resim Öğretmeni Özlem Kış, Müzik Öğretmeni Dilber Çolak, Teknoloji Tasarım Öğretmeni Hüseyin Bekâr ve Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerine teşekkür etti.

Elifsu Yıldırım isimli öğrencinin piyano dinletisinin ardından etkinlik Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin seslendirdiği iki türküyle devam etti.

Daha sonra serginin açılış kurdelesi Okul Müdürü Nevzat Gencer ve öğrenciler tarafından hep birlikte kesildi.

Konuklara çeşitli ikramların sunulduğu etkinlikte ayrıca Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de bir dinleti sundular.

Karşıyaka Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin resim ve el sanatları sergisi, AHL Park’ın restoran katında iki gün boyunca açık kaldı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim