Yaz aylarının başlaması ile birlikte Bahçelievler Mahallesi’nde yoğun bir şekilde yol genişletme, asfalt, kanalizasyon ve kaldırım çalışmalarına ağırlık veren Çorum Belediyesi ekiplerinin Karşıyaka Sokaklar’daki çalışmalarının ise yetersiz kaldığı belirtildi. Karşıyaka Sokaklarda bu yıl çalışmaların eksik kaldığını dile getiren vatandaşlar özellikle 19. Sokak’ın durumunun tam bir fecahat olduğunu söylediler.

Karşıyaka 19. Sokak üzerinde asfaltın üzerinde çok sayıda çukur bulunduğunu, ayrıca değişik zamanlarla yapılan yama çalışmaları nedeniyle de belli bölümlerinin yüksek bazılarının alçak kaldığını söyleyen vatandaşlar yolun karşıdan bakıldığında denizdeki dalgalar gibi değişik bir görüntü sergilediğini dile getirdiler. Belediye ekiplerinin Bahçelievler Mahallesi’nde bu yıl yoğun bir çalışma yürüttünü belirterek teşekkür eden vatandaşlar Karşıyaka Sokaklar’da bulunan bölümlerde de kış ayları girmeden yama çalışması yapılmasını beklediklerini sözlerine eklediler.

Öte yandan bazı vatandaşlar da Cengiz Topel Caddesi, Milönü ve Osmancık Caddesi civarlarında yapılan kaldırım çalışmalarının kış gelmeden tamamlanması taleplerini dile getirdiler. Bu bölgelerdeki kaldırımların ve orta röfüjlerin söküldüğünü hatırlatan vatandaşlar kış ayları girdiğinde boş durumda bulunan yerlerin çamur hale gelebileceğini ve bu nedenle yağışlar başlamadan bitirilmesinin hem esnafı hem de vatandaşları rahatlatacağını kaydettiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim