Sungurlu’nun İnegazili köyünden çıkıp gerçek bir “İstanbul hanımefendisi” olan eşi Sezin Öztaş’la birlikte, yılda birkaç kez İnegazili köyüne geliyorlar, 10-15 gün kalıyorlar, Sungurlu’da ve Çorum’da dostlarıyla buluşup İstanbul’a geri dönüyorlar. Haydar Ali Öztaş, bu arada, köyünde, ismini taşıyan Sungurlu’daki Anadolu Lisesi’nde veya desteğini hiç esirgemediği Sungurlu MYO’da tespit ettiği eksiklikleri gidermek için de elinden gelen çabayı harcıyor.

Sezin-Haydar Ali Öztaş’ın evlilik tarihleri 22 Ekim 1964…Önceki akşam Anitta Otel’de, evliliklerinin 54. yıldönümünü, yakın dostları Hülya-Mehmet Yolyapar çiftiyle birlikte kutladılar.

Öztaş çiftinin kızları Aylin ve damatları Çetin Çelikden, oğulları Mehmet ve gelinleri Ayla Öztaş, 5 torunla birlikte mutlu bir aileyi oluşturuyorlar. Aylin-Çetin Çelikden çiftinin oğulları Hakan, Koç Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Selen ise Bilgi Üniversitesi’nde reklamcılık okuyor. Ayla-Mehmet Öztaş çiftinin kızları Lara (15), Alara (10) ve Ali (1) ABD doğumlular.

Eğitim gönüllüsü, yardımsever işadamı Haydar Ali Öztaş ve zarif eşi Sezin Öztaş’a daha nice mutlu evlilik yıldönümleri diliyoruz.

Sezin-Haydar Ali Öztaş, 5 torunla birlikte…

Beş torun…Hakan Çelikden’in kucağında, 1 yaşındaki dedesinin adını taşıyan Ali Öztaş…

Aylin-Çetin Çelikden, oğulları Hakan ve kızları Selen…Aylin Çelikden’in kucağında, minik yeğeni Ali…

Ayla-Mehmet Öztaş…Çocukları Lara, Alara ve Ali…

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim