Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, yeni yıl nedeniyle yaptığı açıklamada, 2019 yılının, bölgesel ve küresel denge arayışlarının yoğunlaştığı, gerilime kutuplaşma dinamiklerinin yaygınlaştığı, huzursuzluk ve ufunet dalgasının yükseldiği bir dönem olarak hafızalara kazındığını ifade etti.

İnsanlığın beklediği sulh ve sükûnete 2019’da da ulaşamadığını anlatan Karapıçak, dünyanın her yerinde, yine terör tarafından alınan masum canların, kadın ve çocuk istismarlarının, hayvanlara yönelik gerçekleştirilen şiddet olaylarının devam ettiğini kaydetti.

Artık hesap veren bir ülke değil, hesap soran bir Türkiye olduğunu belirten Karapıçak, “Arayan değil, aranan; çekilen değil çevik bir iradeyle ileriye atılan; korkan değil kahramanca duran, ya istiklal ya ölüm, ya beka ya da bela diyen bir seviyeye tırmanan bir ülkenin ortada olduğunu vurguladı.

Devletine küskün millet, milletine mesafeli devlet anlayışı tarihin çöplüğüne fırlatılmıştır.

Milletçe kenetlendik, tek nefes olduk, yürekler toplu vurdu, zalimlerin oyunu bozuldu.

Geçmişten ders alınmış, sonuç çıkartılmıştır. Bölgesinde lider, küresel zeminde sözü ve nazı geçen bir ülke durumuna ulaşılmış, hakim olmak sadece zaman meselesidir” dedi.

Terörü yenmiş, ekonomik saldırıları kökünden püskürtmüş, kur oyunlarını hepten bozmuş, faiz lobisinin entrikalarını bertaraf etmiş bir ülke olarak yeni bir Türk mucizesine imza atıldığına dikkat çeken Agah Karapıçak, “Türkiye hem masada hem de sahadadır. Tarihin çağrılarına kulak tıkamak imkansızdır. Her geçen gün uyanan Milli şuurun hedeflerini söndürmek akıl dışılıktır. Kimin nereden çekildiği değil, önemli olan Türkiye’nin nereye ve hangi hukuki sebeplerle girip mazlumların ümidi olacağıdır” şeklinde ifadede bulundu. 2019'dan geleceğe bakıldığında son derece umutlu olduklarını belirten Karapıçak, “Türk Asrı Olacaktır! dediğimiz 21. asrın 20. senesinde de yılmadan, yorulmadan tuzakları bozup, ihanete fırsat vermeden devletimizin bekası, milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz.

Siyaseti şahsi güç ve menfaat devşirmek için kullananlara fırsat vermeyeceğiz. Önce ülkemiz ve milletimiz demeye devam edeceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir karşılık beklemeden Devletinin yanında olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatandaşlarımın, Türk-İslam aleminin, mazlum milletlerin, tüm insanlığın Yeni Yılını can-ı gönülden tebrik ediyor, sağlık, selamet, esenlik ve daimi mutluluklar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim